Tuinomheiningen

Tuinomheining voor extra privacy!

Met tuinomheiningen creëert u uw eigen stukje privacy. Wat betreft omheiningen is er een gevarieerd keuzeaanbod. Een heg, een schutting of een hekwerk bijvoorbeeld. Waar u voor kiest hangt meestal af van het materiaal, de gewenste privacy en het onderhoud. Wilt u uw tuin een luxe uitstraling geven en tegelijkertijd ook nog iets te kijken hebben? Dan kunt u kiezen voor een sierpoort van Degelijke Buitenleven. Deze hekwerken geven uw tuinaanzicht een elegante uitstraling en zijn geheel onderhoudsvrij.

 

Tuinomheiningen: de mogelijkheden bij Degelijk Buitenleven

Tuinomheiningen in de vorm van een hek zijn een betaalbare oplossing wat betreft erfafscheiding. Door diverse behandelingen zijn de (sier)hekwerken van Degelijke Buitenleven onderhoudsvrij. Hierdoor hebben ze een lange levensduur.

Tuinomheining

 

Tuinomheiningen van metaal of houtlook

Bij ons kunt u kiezen uit metaal- of houtlook.. Alle tuinomheiningen worden vervaardigd door exclusief maatwerk. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen in standaard- of aangepaste maten. Met behulp uw wens en ons ambachtelijke handwerk creëren wij altijd een gewenste omheining. En kunt u hulp gebruiken bij het plaatsen van de omheining? Dan schakelt u tegen een kleine meerprijs gewoon onze montageservice in!

 

Een tuinafscheiding naar wens

Onze tuinomheiningen zijn geheel naar wens te bestellen. Allereerst kiest u een materiaalsoort. Gaat u voor de stoere hout-of elegante metaallook? Daarbij kiest u ook het gewenste model, de kleur en eventueel de hekpunten en paalkop. Uiteraard bepaalt u de afmetingen ook zelf. Mocht u op zoek zijn naar andere afmetingen dan onze standaardmaten, dan bieden wij ook maatwerk. Wilt u uw afscheiding echt compleet maken? Kies dan voor een bijpassende loop- of inrijpoort.


Tuinomheiningen bestellen

Bent u geïnteresseerd in de tuinomheiningen van Degelijk Buitenleven? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0342 443 406 of een e-mail te sturen naar info@degelijkbuitenleven.nl. Wilt u een omheining naar wens bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en plaats deze op de offertelijst. Langskomen in onze showroom aan de Spil 16 in Kootwijkerbroek is ook mogelijk. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en geniet binnenkort van een van de mooiste tuinomheiningen!

Contact opnemen

Tuinomheining

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

De Spil 16, Kootwijkerbroek
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
(offerteaanvragen)

Contact opnemen