Hekwerken

Door jarenlange ervaring garanderen wij u absolute kwaliteit. De hekwerken van Degelijk Buitenleven zijn zowel toe te passen voor tuinomheiningen als ballustrades rond balkons. Geheel afgewerkt met sierpoorten. Verkrijgbaar als inloop- en inrijpoorten. 

 

Hekwerk samenstellen Projecten bekijken

De Hekwerken van Degelijk Buitenleven

Hekwerk als afscheiding van uw erf of bedrijventerrein

Wilt u duidelijk laten zien wat uw erf is of wilt u uw bedrijventerrein beveiligen? Dan biedt een hekwerk uitkomst. Maar wat voor hekwerk is eigenlijk geschikt voor uw tuin of bedrijf? Degelijk Buitenleven helpt u graag verder, zodat u een hekwerk kiest die het beste bij uw situatie past. 

Exclusief maatwerk hekwerken

Alle hekwerken van Degelijk Buitenleven worden geheel op maat gemaakt en zijn ideaal voor het verfraaien van uw uitzicht of het afsluiten van uw tuin of zwembad. Ook zijn de hekwerken toe te passen als balustrades rond balkons en industrieomheining. Onze hekwerken zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Van een eenvoudig model met een strakke en elegante uitstraling tot een nostalgisch model met krullen, ornamenten, ruiten of ringen.

Uw eigen hekwerk samenstellen

Bij het samenstellen van uw gewenste hekwerk op onze website komt u al onze modellen tegen. Binnen deze modellen kunt u eindeloos variëren. Het is ook mogelijk om uw eigen sierhekwerk te ontwerpen en door ons te laten maken. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De hekwerken kunnen afgewerkt worden met een groot aantal hekpunten en paalkoppen uit ons assortiment.

Verschillende soorten hekwerken

Hekwerken zijn er in allerlei soorten en maten. Sommige hekwerken vormen vooral een symbolische afscheiding. Andere hebben juist een afschrikkende of beveiligende functie. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor het hek dat het beste bij uw behoefte past. Lage hekwerken zien we vooral als erfafscheiding of plantsoen markering. Hierbij wordt dan ook vaak het sierhekwerk gebruikt. Dit geeft een mooi resultaat en zorgt ook nog eens voor privacy. Is het doel om de toegang tot uw bedrijventerrein te ontmoedigen? Dan kiest u het beste voor een van onze industriehekwerken. 

  • Sierhekwerk: dit is een echte aanwinst voor uw tuin en zorgt voor een elegant aanzicht van uw huis. Sierhekwerken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geven een sierlijke uitstraling.
  • Balustrade: deze variant hekwerk wordt veel gebruikt aan de rand van een balkon, dakterras, galerij, vide, brug of als omheining bij een trap.
  • Gaashekwerk: dit is een onopvallend, maar zeer effectief hekwerk. De ideale voordelige afrastering. Het hekwerk biedt ook volop mogelijkheden om het te laten begroeien.

  • Industriehekwerk dubbelstaafmat: dit is de perfecte oplossing voor het beveiligen van uw bedrijfs- of privéterrein. Onderhoudsvrij, vandalismebestendig en kindvriendelijk zijn enkele voordelen van de dubbelstaafmat.

Uw hekwerk afwerken met een poort

Het geheel kan afgewerkt worden met een van onze (sier)poorten. Sierpoorten geven het aanzicht van uw huis, tuin en oprit net dat beetje extra allure. Ze zorgen voor een elegante uitstraling en zijn een perfecte aanvulling op elk hekwerk. U kunt kiezen uit twee verschillende poorten, namelijk inloop- en inrijpoorten, die u geheel naar wens samenstelt. 

  • Looppoorten: de naam zegt het al; een looppoort is een poort speciaal voor voetgangers. Hier kunnen dus geen auto’s doorheen. Deze uitvoering is geschikt voor voor- of achtertuinen of weilanden. De hoogte varieert van 60 cm tot 200 cm en de breedte van 80 cm tot 120 cm. U kunt binnen deze afmetingen zelf aangeven hoe breed en hoe hoog u de poort wilt.
  • Inrijpoorten: een inrijpoort is speciaal bedoeld voor auto’s. Deze is vanzelfsprekend groter dan de poort voor voetgangers en sluit uw terrein veilig af. De breedte varieert van 3,5 meter tot 4,5 meter.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Lange levensduur van uw hekwerk

Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u absolute kwaliteit. Al onze hekwerken worden roestwerend behandeld door het te galvaniseren (volbad verzinkt) en dubbellaags te poedercoaten (primer laag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL kleur. Dit zorgt voor een perfecte kwaliteit en een mooie uitstraling. Daarnaast blijft uw hekwerk door deze behandelingen geheel onderhoudsvrij en in top conditie.

Meer informatie?

Komt u er niet helemaal uit? Voor passend advies is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze medewerkers. U kunt ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom in Terschuur. Hier kunt u al onze hekwerk modellen in het echt bekijken en/of samen met een medewerker een offerte aanvraag doornemen. Het is ook mogelijk om de hekwerken door ons te laten inmeten en te laten plaatsen op locatie.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze hekwerken? Wij realiseren dit graag voor u! U kunt op onze website een offerte aanvragen. Ons streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen. Voor een afspraak in onze showroom of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@degelijkbuitenleven.nl of 0342 443 406. Onze medewerkers informeren u graag over de hekwerken!