Stalen hekwerk

Tevreden slaat u uw stalen hekwerk gade. Deze nieuwe afrastering biedt u niet alleen een vergroot gevoel van veiligheid, maar valt ook esthetisch gezien goed in de smaak. De kleur. De vorm. De stevigheid. Aan alles is gedacht. Wilt u uw toekomstige hekwerk ook helemaal naar eigen inzicht laten vervaardigen? De specialisten van Degelijk Buitenleven zullen alles in het werk stellen om aan uw wensen te voldoen. Vraag vandaag nog een offerte aan!

De voordelen

De keuze om een stalen hekwerk te laten plaatsen, maakt u niet zomaar. Privacy. Veiligheid. Sier. Het zijn stuk voor stuk legitieme en goede redenen om op een afrastering van uw erf over te gaan. Stalen hekwerk kent daarbij een groot voordeel. Het is namelijk voor indringers zeer moeilijk om er overheen te klimmen. De openingen zijn te nauw en het materiaal te stevig om goed houvast te krijgen. Wel zo veilig, dus.

Verschillende poorten

Als eigenaar wilt u ook makkelijk uw terrein kunnen verlaten. Zonder dat dit effectiviteit van uw stalen hekwerk verlaagt. Daarom voorzien wij u ook graag van een prachtige (sier)poort of industriepoort. Hierbij kunt u kiezen voor twee varianten: een inloop- of een inrijpoort. Net zoals het door u gekozen stalen hekwerk, kunt u deze geheel naar eigen smaak samenstellen en de poort automatiseren. Zo is uw omheining niet alleen praktisch, maar ook zeer elegant.

Zelf samenstellen bij Degelijk Buitenleven.nl

Uitstraling, kwaliteit en maatwerk. Dat is waar Degelijk Hekwerk groot in is. Wij ontwerpen uw toekomstige stalen hekwerk helemaal naar uw eigen smaak, waarna het eindproduct in onze werkplaats vervaardigd wordt. Om uw wensen goed in kaart te brengen hebben wij een speciaal stappenplan voor u ontwikkeld:

  1. Kies de gewenste uitvoering;
  2. Zoek de gewenste paal of poer uit;
  3. Bepaal hoe u uw paal of poer wilt afwerken;
  4. Geef de kleur van uw stalen hekwerk aan;
  5. Voeg gerelateerd producten toe.

 

Haal nu uw stalen hekwerk in huis!

Veilig. Betaalbaar. Sierlijk. Een stalen hekwerk van Degelijk Buitenleven heeft alles wat u van een kwalitatief goede afscheiding mag verwachten. Interesse? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan of bezoek onze showroom. U vindt ons aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel in dat geval naar 0342 443 406 of vul ons contactformulier in. Wanneer mogen onze monteurs uw stalen hekwerk plaatsen?

Contact opnemen

Stalen sierpoort

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

De Spil 16, Kootwijkerbroek
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
(offerteaanvragen)

Contact opnemen