Sierpoorten

Creëer een elegant aanzicht van uw tuin met sierpoorten. Stel uw eigen maatwerk sierpoort nu samen bij Degelijk Buitenleven!

Sierpoorten voor extra allure!

Sierpoorten geven het aanzicht van uw huis, tuin en oprit net dat beetje extra allure. Ze zorgen voor een elegante uitstraling en zijn een perfecte aanvulling op elk hekwerk. Indien u kiest voor een poort met slot, houdt u ongewenste bezoekers als inbrekers ook op afstand. Daardoor geniet u niet alleen van een prachtige oprit, maar kunt u zich ook veiliger voelen.

 

Loop- of inrijpoort

De sierpoorten van Degelijk Buitenleven worden voor u op maat gemaakt. Ambachtelijk handwerk staat hierbij centraal. U kunt kiezen uit twee verschillende poorten, namelijk loop- en inrijpoorten, die u geheel naar wens samenstelt.

Looppoort

De naam zegt het al; een looppoort is een poort speciaal voor voetgangers. Hier kunnen dus geen auto’s doorheen. Deze uitvoering is geschikt voor voor- of achtertuinen of weilanden. De hoogte varieert van 60 cm tot 200 cm en de breedte van 80 cm tot 120 cm. U kunt binnen deze afmetingen zelf aangeven hoe breed en hoe hoog u de poort wilt.

Inrijpoort

De inrijpoort is speciaal voor auto’s. Deze is vanzelfsprekend groter dan de poort voor voetgangers en sluit uw terrein veilig af. De breedte varieert van 3,5 meter tot 4,5 meter.


Onderhoudsvrije sierpoorten

Heeft u eenmaal een sierpoort geplaatst, dan heeft u er weinig onderhoud aan. Onze sierpoorten worden gegalvaniseerd en twee keer gepoedercoat, waardoor ze geheel onderhoudsvrij zijn. Geen last van een roestig hekwerk, maar genieten van een mooie, onderhouden poort!


Sierpoorten bestellen

De sierpoorten van Degelijk Buitenleven kunt u naar eigen wens bestellen. Zo kiest u allereerst voor een poort voor voetgangers of voor auto’s. Daarna kiest u uw gewenste mode en materiaal. Zo kunt u bij ons ook terecht voor houtlook poorten. Wat betreft sierlijke poorten is er veel keuze. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bepaalt u het hekpunt en de paalkop. Ook de kleur kiest u zelf. Er is keuze uit maar liefst 12 verschillende RAL kleuren. Ten slotte kunt u overige opties selecteren. Hierbij kunt u denken aan de maat, het aantal stuks, de vorm en of u (g)een slot wenst.


Meer weten over sierpoorten?

Wilt u uw terrein ook aankleden met een elegante sierpoor, sierhekwerk of stalen hekwerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats uw bestelling direct op de offertelijst. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0342 443 406 of stuur een e-mail naar info@degelijkbuitenleven.nl. Wij helpen u graag bij de aankoop van sierpoorten!

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

Tolboomweg 4, Terschuur
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
0342 231 230 (offerteaanvragen)

Contact opnemen