Sierpoorten

Creëer een elegant aanzicht van uw tuin met sierpoorten. Stel uw eigen maatwerk sierpoort nu samen bij Degelijk Buitenleven!

Sierpoorten voor extra allure!

Sierpoorten geven het aanzicht van uw huis, tuin en oprit net dat beetje extra allure. Ze zorgen voor een elegante uitstraling en zijn een perfecte aanvulling op elk hekwerk. Indien u kiest voor een poort met slot, houdt u ongewenste bezoekers als inbrekers ook op afstand. Daardoor geniet u niet alleen van een prachtige oprit, maar kunt u zich ook veiliger voelen.

 

Loop- of inrijpoort

De sierpoorten van Degelijk Buitenleven worden voor u op maat gemaakt. Ambachtelijk handwerk staat hierbij centraal. U kunt kiezen uit twee verschillende poorten, namelijk loop- en inrijpoorten, die u geheel naar wens samenstelt.

Looppoort

De naam zegt het al; een looppoort is een poort speciaal voor voetgangers. Hier kunnen dus geen auto’s doorheen. Deze uitvoering is geschikt voor voor- of achtertuinen of weilanden. De hoogte varieert van 60 cm tot 200 cm en de breedte van 80 cm tot 120 cm. U kunt binnen deze afmetingen zelf aangeven hoe breed en hoe hoog u de poort wilt.

Inrijpoort

De inrijpoort is speciaal voor auto’s. Deze is vanzelfsprekend groter dan de poort voor voetgangers en sluit uw terrein veilig af. De breedte varieert van 3,5 meter tot 4,5 meter. Hierin zijn twee varianten te onderscheiden:

  • De draaipoort: 
   Bij het ontwerpen van sierpoorten voor de auto, heeft u twee mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de draaipoort. Hierbij worden de deuren opengeslagen. Ze maken dan een hoek van 90 graden. Hier moet u - bij het indelen van de ruimte - rekening mee houden. Omdat veel van onze sierpoorten redelijk zwaar zijn, wordt de handeling van het open- en dichtdoen vaak geautomatiseerd.

 

  • De schuifpoort:
   Veel klanten willen hun terrein zo efficiënt mogelijk indelen. Onze sierpoorten moeten dan zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. In dat geval raden wij de schuifpoort aan. Hierbij worden de deuren namelijk langs het hekwerk geschoven. Hierdoor heeft de poort slechts het minimale aan bewegingsruimte nodig. Zo kan de ruimte erachter naar eigen inzicht ingedeeld worden. Als parkeerplaats, bijvoorbeeld. Ook dit type poort kan geautomatiseerd worden.


Onderhoudsvrije sierpoorten

Heeft u eenmaal een sierpoort geplaatst, dan heeft u er weinig onderhoud aan. Onze sierpoorten worden gegalvaniseerd en twee keer gepoedercoat, waardoor ze geheel onderhoudsvrij zijn. Geen last van een roestig hekwerk, maar genieten van een mooie, onderhouden poort!

Sierpoorten


Sierpoorten bestellen

De sierpoorten van Degelijk Buitenleven kunt u naar eigen wens bestellen. Zo kiest u allereerst voor een poort voor voetgangers of voor auto’s. Daarna kiest u uw gewenste mode en materiaal. Zo kunt u bij ons ook terecht voor houtlook poorten. Wat betreft sierlijke poorten is er veel keuze. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bepaalt u het hekpunt en de paalkop. Ook de kleur kiest u zelf. Er is keuze uit maar liefst 12 verschillende RAL kleuren. Ten slotte kunt u overige opties selecteren. Hierbij kunt u denken aan de maat, het aantal stuks, de vorm en of u (g)een slot wenst.

Contact opnemen

 

Onze levertijd

Onze sierpoorten zijn het product van ambachtelijk maatwerk. We hebben dus niets op voorraad liggen. Om die reden kunnen wij uw bestelling niet per direct leveren. Nadat u - op basis van onze tekeningen - uw goedkeuring heeft gegeven, kunt u rekening houden met een levertijd van 6 tot 8 weken. Voor het monteren van uw sierpoorten zijn wij uiteraard zo flexibel mogelijk.

Garantie

Bij het aanschaffen van een of meerdere sierpoorten moet u van een goede garantie kunnen uitgaan. Deze bieden wij u dan ook graag. Bij Degelijk Buitenleven onderscheiden wij twee soorten garantie. De eerste is van toepassing op de elektronica. Afhankelijk van het type motor heeft u recht op 2 tot 5 jaar fabrieksgarantie. De garantie op de coating of verzinking van onze sierpoorten bedraagt 5 jaar. Hierbij vindt jaarlijks een afbouw van 20% plaats.

Een mooie omheining met Degelijk Buitenleven

Bij Degelijk Buitenwerk draait alles om exclusiviteit. Dus ook als het om onze sierpoorten gaat. Zijn onderscheiden zich niet alleen op het gebied van uiterlijk, maar ook qua kwaliteit. Dit komt doordat wij enkel en alleen maatwerk aanbieden. Wij ontwerpen, vervaardigen en plaatsen onze sierpoorten namelijk allemaal zelf. Alleen zo voldoet het eindproduct aan al uw wensen. Bij Degelijk Buitenleven staan wij voor:

 • Doordachte ontwerpen;
 • Ambachtelijke productie;
 • Vakkundige montage.

 

Nieuwsgierig naar wat Degelijk Buitenleven u kan bieden? Vraag direct onze brochure aan of neem een kijkje bij onze projecten.


Meer weten over sierpoorten?

Wilt u uw terrein ook aankleden met een elegante sierpoort, sierhekwerkindustriepoort, prefab poort of stalen hekwerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats uw bestelling direct op de offertelijst. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0342 443 406 of stuur een e-mail naar info@degelijkbuitenleven.nl. Ook ontvangen wij u graag in onze showroom aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek. Wij helpen u graag bij de aankoop van sierpoorten!

Houtlook sierpoort

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

De Spil 16, Kootwijkerbroek
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
0342 231 230 (offerteaanvragen)

Contact opnemen