Sierhekwerken

Creƫer een elegant aanzicht van uw tuin met sierhekwerken. Stel uw eigen maatwerk sierhekwerk nu samen bij Degelijk Buitenleven!

Sierhekwerken van Degelijk Buitenleven

De keuze voor sierhekwerken is tweeledig. In de eerste plaats wilt u een veilige haven voor uw familie en eigendommen realiseren. Tevens wilt u dat het er een beetje mooi uitziet. Het liefst helemaal in uw eigen smaak. Daar kunnen de specialisten van Degelijk Buitenleven u gelukkig bij helpen. Bekijk vandaag nog onze brochure en vraag een offerte aan!

Zelf sierhekwerk samenstellen

Welke omheining het beste bij u past, weet u natuurlijk zelf het beste. Daarom stelt u uw sierhekwerken bij ons helemaal zelf samen. Wij geloven namelijk in de kracht van maatwerk. Van strak en elegant tot een nostalgisch model met krullen, ornamenten, ruiten of ringen: het is bij Degelijk Buitenleven allemaal mogelijk. Voor het samenstellen van sierhekwerken volgt u bij ons de volgende, simpele stappen. Kies de gewenste uitvoering van het hekwerk; Maak een keuze uit één van onze palen en poeren; Geef aan hoe u uw paal of poer wilt laten afwerken; Bepaal de kleur van uw sierhekwerk; Voeg een gerelateerd product toe, zoals een rij- of looppoort.

Bijpassende poorten

De meeste sierhekwerken zijn niet compleet zonder een bijpassende poort. Zij geven uw huis, tuin of oprit net dat beetje extra allure. Bij Degelijk Buitenleven leveren wij twee soorten poorten, namelijk: de inloop- en de inrijpoort. De eerstgenoemde is geschikt voor weilanden en tuinen. De breedte varieert tussen de 80 en 120 centimeter. De inrijpoorten zijn bedoeld voor auto’s. Zij zijn dan ook tussen de 3,5 en 4,5 meter breed. Onze poorten kunt u - net zoals onze hekwerken - naar eigen smaak samenstellen.

De producten van Degelijk Buitenleven.nl

Uitstraling en kwaliteit: dat zijn de belangrijkste pijlers van Degelijk Buitenleven - ook wel bekend als FK Hekwerken. Dat geldt dus ook voor onze sierhekwerken. Om deze pijlers te kunnen garanderen voeren wij de meeste werkzaamheden in-house uit. In de eerste plaats ontwerpen wij de sierhekwerken naar uw wensen. Vervolgens vervaardigen wij het ontwerp in onze eigen werkplaats. Tenslotte komen onze monteurs bij u langs om uw gloednieuwe hekwerk te plaatsen. Nieuwsgierig? Bekijk het resultaat van eerdere projecten!

Bestel nu sierhekwerken!

Een prachtige omheining van uw eigen woning of bedrijf. Dat wil toch iedereen? Schakel daarom vandaag nog de expertise van Degelijk Buitenleven in! Bezoek onze showroom in Terschuur of vraag direct een offerte aan. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Dan zijn wij altijd bereikbaar. Bel in dat geval naar 0342 443 406, mail naar info@degelijkbuitenleven.nl of vul ons contactformulier in. Plaatsen wij binnenkort enkele sierhekwerken op uw erf?

 

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

Tolboomweg 4, Terschuur
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
0342 231 230 (offerteaanvragen)

Contact opnemen