Prefab poort op maat

Dankzij onze doordachte werkwijze kunnen wij een prefab poort al binnen één werkdag bij u aansluiten. De prefab poort wordt in onze werkplaats op een prefab funderingsbalk opgebouwd, afgemonteerd, elektrisch aangesloten en getest. Zelfs de poeren kunnen door ons gemetseld en gemonteerd worden. Het geheel wordt met fundering en al op transport gezet en in één dag bij u geplaatst. Het grote voordeel van een prefab poort is dat de palen ten opzichte van elkaar niet scheef kunnen gaan staan.

Prefab poort op maat

De prefab poorten van Degelijk Buitenleven kunt u geheel naar wens zelf samenstellen. Een prefab poort is niet standaard. Met ons grote aanbod aan materialen, kleuren, combinaties en uitvoeringen kunt u alle kanten op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een prefab toegangspoort? Maak dan een afspraak in onze showroom, zodat wij u vakkundig kunnen adviseren op het gebied van prefab toegangspoorten. Inspiratie nodig? Kijk op onze website tussen de bestaande projecten!

 Prefab poort op maat

Kwaliteit en service

Wanneer een bedrijf afhankelijk is van andere partijen, helpt dat vaak communicatieproblemen in de hand. Daarom regelen wij het vervaardigen van prefabpoorten volledig in-house. Van ontwerp en productie tot opbouw en plaatsing, we doen het allemaal zelf. Zo weten wij - en u - zeker dat alles goed en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden verloopt. Samengevat kunt bij het kopen van een prefab poort op maat rekenen op:

  • Doordacht maatwerk ontwerp;
  • Ambachtelijke productie;
  • Vakkundige montage. 

Nieuwsgierig naar de prefab toegangspoorten die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op.  

Contact opnemen

 

Garantie en levertijd

Bij Degelijk Buitenleven gaat de service verder dan tot aan de deur. Ook na het plaatsen van uw prefab poort, kunt u op ons blijven rekening. Bijvoorbeeld als uw prefab toegangspoort gebreken zou gaan vertonen. Wij bieden hiervoor twee soorten garantie aan: 

  • Elektronica: 2 - 5 jaar fabrieksgarantie (afhankelijk van type motor) 
  • Coating of verzinking: 5 jaar met 20% afbouw per jaar

 

Afhankelijk van uw wensen, kunt u gemiddeld rekening houden met een levertijd van 6 tot 8 weken. Wij hebben namelijk geen modellen op voorraad liggen, omdat wij alleen prefab poorten op maat maken. 

 

Offerte aanvragen prefab toegangspoort

Wilt u een prefab poort op maat kopen? Wij realiseren dit graag voor u! U kunt op onze website een offerte aanvragen. Ons streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen. Voor een afspraak in onze showroom aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@degelijkbuitenleven.nl of 0342 443 406. Onze medewerkers informeren u graag over een prefab poort!

U kunt bij ons onder andere terecht voor houtlook poorten, moderene poorten, klassieke poorten, landelijke poorten, tijdloze poorten, loopporten, tuinomheiningen, sierpoorten, elektrische poorten voor een oprit en inrijpoorten.

Inrijpoort laten automatiseren

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

De Spil 16, Kootwijkerbroek
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
0342 231 230 (offerteaanvragen)

Contact opnemen