Poort op maat laten maken

Bij Degelijk Buitenleven kunnen wij een poort op maat voor u maken, waarbij we geheel invulling geven aan uw wensen. Binnen de poorten zijn er talloze mogelijkheden en uitvoeringen. Voor een poort op maat wordt er samen met u één van onze modellen gekozen of een maatwerk ontwerp gemaakt. Vervolgens wordt de poort volledig door ons gerealiseerd en geplaatst.

Het automatiseren van uw poort op maat

Het is bij ons ook mogelijk om uw poort op maat te automatiseren. Zo hebben wij bijvoorbeeld ondergrondse openers. Dit is een mooie oplossing om een poort te automatiseren. De opener is bijna onzichtbaar, omdat hij in de grond wordt geplaatst. Ook is het mogelijk om een bovengrondse opener te gebruiken. Deze zal dan op de vleugel van de poort op maat geplaatst worden.

Poort op maat

Uw poort op maat uitbreiden met opties

Wij kunnen uw poort op maat geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij ook aan talloze opties wat betreft intercoms, codepanelen, camera’s etc. Voor meer info over optionele producten kunt u contact met ons opnemen.

 

Wij vervaardigen alle poorten volledig in-house

Degelijk Buitenleven beschikt over een eigen ontwerpafdeling. Hierdoor is het voor ons mogelijk om een poort op maat te ontwerpen en te produceren. Wij vervaardigen alle poorten volledig in-house. Van ontwerp en productie tot opbouw en plaatsing, we doen het allemaal zelf. Zo weten wij - en u - zeker dat alles goed en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden verloopt. Samengevat kunt bij het kopen van een poort op maat rekenen op:

  • Doordacht maatwerk ontwerp;
  • Ambachtelijke productie;
  • Vakkundige montage. 

Nieuwsgierig naar de poorten op maat die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op.  

Contact opnemen

 

Levertijd van een poort op maat

De poorten op maat van Degelijk Buitenleven worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Dit vergt de nodige tijd. Heeft u - na het zien van het ontwerp - uw toestemming gegeven voor de productie van uw poort op maat? Dan kunt u rekening houden met een levertijd van 6 tot 8 weken.

 

Meer informatie over onze poorten op maat?

Wilt u meer weten over onze poorten op maat, inrijpoorten, sierpoortenprefab poorten of over het automatiseren van poorten? Neem dan contact met ons op via info@degelijkbuitenleven.nl of 0342 443 406. Inspiratie nodig? Bekijk dan alvast de bestaande projecten op onze website of kom langs in de showroom aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek. Wij adviseren u graag op het gebied van een poort op maat!

Inrijpoort laten automatiseren

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

De Spil 16, Kootwijkerbroek
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
(offerteaanvragen)

Contact opnemen