Poort automatiseren

Uw poort laten automatiseren? Onder automatisering wordt verstaan het op afstand bedienbaar maken van uw draai- en/of schuifpoort(en). Door jarenlange ervaring garanderen wij u absolute kwaliteit, hoogwaardige producten en leveren we daarnaast de bijbehorende service- en reparatiedienst.

Een bestaande poort automatisch maken

Dankzij de toegangstechniek is het perfect mogelijk om uw bestaande poort te automatiseren. Hierdoor kunt u deze eenvoudig openen en sluiten met een handzender of via uw mobiele telefoon. Door deze automatische poorten is het handmatig openen verleden tijd. Het automatiseren van een poort is op vrijwel alle poorten te realiseren.

 Poort automatiseren

 

Uw poort automatiseren door Degelijk Buitenleven

Voor het automatiseren van uw inrijpoort bent u bij Degelijk Buitenleven aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld ondergrondse openers. Dit is een mooie oplossing om een poort te automatiseren. De opener is bijna onzichtbaar, omdat hij in de grond wordt geplaatst. Ook is het mogelijk om een bovengrondse opener te gebruiken. Deze zal dan op de vleugel van de poort geplaatst worden.  

Daarnaast is er keuze uit mechanische openers en hydraulische openers. Mechanische openers hebben een overbrenging door middel van tandwielen, terwijl hydraulische motoren werken op oliedruk. Mocht u hier vragen over hebben, wij adviseren u graag.

 

Uw automatische poort geheel naar wens

Wij kunnen uw poort geheel naar wens automatiseren. Denk hierbij aan talloze opties wat betreft intercoms, codepanelen, camera’s, GSM module, etc. Ook is het mogelijk om extra handzenders bij te bestellen. Voor meer info over optionele producten kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

 

Alles goed geregeld door Degelijk Buitenleven

Uw poort laten automatiseren door Degelijk Buitenleven betekent volledige ontzorging:

  • Het geschikt maken van de poort voor automatisering; 
  • Aanbrengen en aansluiten bekabeling
  • Afstellen elektronica, programmeren en inlezen van de handzenders.
  • Monteren van de motoren, sensoren, ed. 
  • Lakken van de beugelset naar de kleur van uw poort.
  • 2 tot 5 jaar fabrieksgarantie op de motoren
  • Montage door ervaren specialisten 

 

Onderhoud van motoren en poortopeners

Hoewel onze automatiseringen bestand zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden, adviseren wij om jaarlijks onderhoud uit te voeren. Wij bieden u een onderhoudscontract aan voor 3 jaar. Dit houdt in dat wij 2 jaar klein onderhoud en 1 jaar groot onderhoud uitvoeren. Heeft u nog geen onderhoudscontract? Dan kunt u dit contract opvragen via info@degelijkbuitenleven.nl

 

Meer informatie over het automatisch maken van uw poort?

Wilt u meer informatie of deskundig advies over poort automatiseren? Neem dan direct contact met ons op via 0342 443 406 of stuur een e-mail naar info@degelijkbuitenleven.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag het bij het automatiseren van uw poort!

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

Tolboomweg 4, Terschuur
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
0342 231 230 (offerteaanvragen)

Contact opnemen