De werkwijze van F.K. hekwerken

Bent u geïnspireerd door één van onze gerealiseerde projecten? Heeft u een uniek eigen ontwerp? Of alleen nog maar wat ideeën voor het realiseren van een poort op maat? Mogen wij u bouwplannen verder met u uitwerken?

 

BEKIJK ONZE BEDRIJFSVIDEO
Onze werkwijze leggen we hieronder aan u uit, maar bekijk ook eens onze bedrijfsvideo waarin onze aanpak wordt toegelicht.

 

ADVIESGESPREK

Telefonisch of via de website zoekt u contact met ons. Het eerste adviesgesprek is vaak bij ons in de showroom. Voor dit eerste gesprek nemen we ruim de tijd. Samen bepalen wat er in uw situatie nodig en mogelijk is. Is dit een draai-, vouw of schuifpoort? Ook komen alle stijlen, kleuren en technieken aan bod. Verder inventariseren we wie onze bouwpartners zijn, bijv. uw hovenier, aannemer, elektricien of domoticaspecialist. Samen bepalen we de beste oplossing voor uw situatie.

 

ONTWERP EN OFFERTE

Na onze eerste kennismaking gaan wij aan de slag met een ontwerp en de offerte. Onze offertes zijn transparant en per kostenpost opgebouwd. Wist u dat wij ook alle aanvullende werkzaamheden voor u kunnen verzorgen zoals leidingwerk naar de poort en het grond- en graafwerk?

 

AFSPRAAK OP LOCATIE

Bij opdracht komen wij bij u op locatie voor de definitieve maatvoeringen. Op dit moment doen we niet alleen maatvoering van de poort, maar ook de maatvoering van het metselwerk en de kleuren van de voeg. Ook bekijken we of er aanpassingen nodig zijn in uw meterkast. Na het inmeten starten we met het tekenwerk. Als u hiermee akkoord bent en de eerste aanbetaling hebt gedaan nemen we uw poort in productie.

 

PROJECTBEGELEIDER

Na goedkeuring van het tekenwerk krijgt u te maken met uw projectbegeleider. Onze projectbegeleider stelt met u de gewenste tijdsplanning op. Ook geeft hij u inzicht in het verloop van het productieproces. Ook voor de plaatsing is de projectbegeleider uw vraagbaak.

 

PLAATSING IN ÉÉN DAG

Uw poort op maat wordt geheel voorgemonteerd in onze werkplaats. U kunt bij ons onder andere terecht voor houtlook poorten, moderne poorten, klassieke poorten, landelijke poorten, tijdloze poorten, loopporten, tuinomheiningen, sierpoorten, elektrische poorten voor een oprit, prefab poorten en inrijpoorten. De uitvoering van de plaatsing van de poort is ongeveer 12-16 weken na start van de productie. Uw poort op maat wordt in één dag  geplaatst. Hiermee voorkomt u onnodig overlast of rommel bij op locatie. Aan het einde van de dag doen onze monteurs samen de oplevering en geven u nogmaals uitleg over de werking van de poort.

 

SERVICE EN ONDERHOUD

Ook voor service en onderhoud staan we graag paraat. Wilt u hier meer over weten? Lees dan ook onze pagina service en garantie

Poort samenstellen Projecten bekijken
 • Afspraak maken

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.

 • Magazine aanvragen

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.