De historie van Degelijk Buitenleven

 • 1997

  Het begon in 1997, toen Frans Keurhorst sr. bij zijn woning in Stroe zijn bedrijf starte. Zijn kippenboerderij had hij net verkocht. In die eerste tijd bestond het aanbod van FK hekwerken uit sierhekwerken, sierpoorten en lantaarns. Ook werden er wel eens tuinhuisjes verkocht. Het was hard werken. Overdag monteren en savonds en zaterdags klanten ontvangen aan huis. Er was nog geen eigen werkplaats. Het hekwerk werd bij een fabrikant besteld. 

 • 2012

  In de loop der jaren onstaat er een hecht familiebedrijf doordat zoons Frans en Robert bij hun vader in dienst komen. In 2010 wordt besloten zelf hekwerken te gaan maken. In 2012 verhuist FK hekwerken naar Terschuur. Hier heeft FK hekwerken een eigen werkplaats en een ruim buitenterrein. Ook worden in Terschuur de eerste prefab poorten ontwikkelt en gemaakt. 

   

 • 2020

  In 2020 komt Frans sr. na een langdurige ziekte te overlijden. Een moeilijke fase voor ons en ons bedrijf. Frans Keurhorst jr. en Henk van Vuuren nemen het familiebedrijf over en besluiten zich volledig te richten op prefab inrijpoorten en alle bijbehorende techniek. 

 • 2021

  De nadruk komt steeds meer te liggen op proffesionalisering van de dienstverlening. Het team is in de loop van jaren flink uitgebreid: inmiddels zijn er acht medewerkers. Loop van 2021 wordt er besloten te verhuizen naar Kootwijkerbroek. U kunt nu bij ons onder andere terecht voor houtlook poorten, moderne poorten, klassieke poorten, landelijke poorten, tijdloze poorten, loopporten, tuinomheiningen, sierpoorten, elektrische poorten voor een oprit, prefab poorten en inrijpoorten.

 • Afspraak maken

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.

 • Magazine aanvragen

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.