Onze beloftes

Bij Degelijk Buitenleven staan onze beloftes centraal. Hierdoor weet u wat u van ons kunt verwachten. Geen verkooppraatjes of smoesjes, afspraken komen we gewoon na. Ook na de plaatsing zijn we niet "weg". Heeft u een storing aan uw poort, we lossen het zo snel mogelijk op. Als familiebedrijf zit het verlenen van service in onze genen en gaan we uitsluitend voor tevreden klanten. Wij hebben werkplezier als u blij bent!

 • Uniek ontwerp

  Onze inrijpoorten worden volledig op maat gemaakt en vervaardigd in onze eigen werkplaats in Kootwijkerbroek. Wat u ook zoekt, wij realiseren het graag voor u op een stijlvolle manier die bij u past en aansluit. Heeft u zelf  een idee of heeft u samen met uw architect of hovenier al een ontwerp gemaakt? Wij werken het graag verder met u uit. Hierbij kijken we altijd naar technische haalbaarheid en de locatie waar de poort komt te staan.

 • Hoogwaardige kwaliteit

  Wat we bij Degelijk Buitenleven ook bouwen, het is betrouwbaar. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel materiaalkennis en weten we welke automatisering we moeten toepassen op uw poort. Onze inrijpoorten worden in eigen werkplaats vervaardigd van duurzame, hoogwaardige materialen met alleen de beste kwaliteit.

 • Plaatsing binnen één dag door eigen montage team

  Een snelle plaatsing van uw inrijpoort met minimale overlast. Dit is mogelijk doordat we bij Degelijk Buitenleven alle werkzaamheden minutieus voorbereiden in onze werkplaats, zo beperken we de werkzaamheden aan huis tot één dag. Uw poort, fundatie, bekabeling, motoren en andere componenten worden op transport gezet en in één dag bij u geplaatst door onze vakmensen. U kunt bij ons onder andere terecht voor houtlook poorten, moderne poorten, klassieke poorten, landelijke poorten, tijdloze poorten, loopporten, tuinomheiningen, sierpoorten, elektrische poorten voor een oprit, prefab poorten en inrijpoorten.

 • Persoonlijke benadering met één aanspreekpunt

  Een goed advies en een persoonlijke benadering staan bij Degelijk Buitenleven voorop. Wij geven u deskundig advies en denken graag met u mee als het gaat om de vormgeving en de wijze van de uitvoering. Van begin tot eind heeft u altijd één aanspreekpunt die uw wensen vertaald naar het gewenste eindresultaat.

 • Afspraak is afspraak

  Wij zijn helder in onze werkwijze. Afspraken komen we na of het nu voor of na de handtekening is. Wanneer het ontwerp van uw poort definitief is spreken we samen een plaatsingsdata af. De bestelling, levering én montage, we doen allemaal in eigen beheer.

 • Afspraak maken

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.

 • Magazine aanvragen

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.