Looppoort

Een mooie looppoort in uw hekwerk verwerken? Degelijk Buitenleven kan u daarbij helpen. Wij zijn namelijk specialist in op maat gemaakt hekwerk, waaronder inrijpoorten, poeren en industriepoorten. Maar ook voor uw looppoort draaien wij onze hand niet om. Bekijk onze hekwerken en stel uw inrijpoort inclusief looppoort geheel naar wens samen!

Wat is een looppoort?

De naam zegt het al: een looppoort wordt voornamelijk gebruikt door voetgangers. Dit type hekwerk is ongeveer 100 centimeter breed. Onbruikbaar voor auto’s dus. De hoogte van het hek kan variëren tussen de 50 en de 200 centimeter. Looppoorten worden vaak voor tuinen en weilanden gebruikt, waarbij een draai- of klapdeur kan worden gemonteerd. Vaak worden ze gemaakt van hout of metaal. Bij Degelijk Buitenleven richten wij ons op de laatste variant.

 

Voordelen van een looppoort

Een looppoort is een stuk hekwerk dat als doorgang wordt gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld een doorgang in een hekwerk, inrijpoort, muur, schutting of tuin zijn. Vaak zijn looppoorten niet zo breed, waardoor u alleen te voet of met de fiets/motor kunt passeren. Een looppoort van Degelijk Buitenleven is een duurzame investering en geeft uw huis een fraaie uitstraling. Daarnaast schermt het uw terrein af en is het ideaal voor de veiligheid van dierbaren binnenshuis (denk aan huisdieren en kinderen). 

Contact opnemen

 

Verschillende looppoorten

Looppoorten zijn in diverse maten en uitvoeringen te verkrijgen. U beslist welke uitstraling looppoort u krijgt. De looppoort kan uiteraard worden gemaakt in dezelfde stijl als uw hekwerk of de inrijpoort. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel. Uiteraard kan de looppoort ook zelfstandig geplaatst worden. Bijvoorbeeld tussen muren of een schutting in.

Stalen looppoort

Metalen poorten zijn bijna overal te vinden. Niet alleen als sierpoort en spijlenpoort, maar ook als gaaspoort. Hierin kunt u vaak kiezen uit modellen van ijzer of van staal. Bij Degelijk Buitenleven werken wij voornamelijk met stalen looppoorten. Dit materiaal is namelijk zeer makkelijk in onderhoud en stevig van aard. Wel moet het goed behandeld worden. Dit om roest en verkleuringen tegen te gaan. Daarom worden onze poorten verzinkt en gecoat. Zo kunt u lang van uw looppoort blijven genieten.

’Houten’ looppoort

Binnen onze branche komen ook houten looppoorten voor. Deze worden vaak van hardhout of geïmpregneerd hout gemaakt. Degelijk Buitenleven biedt deze materiaalsoorten niet aan. Wel kunnen wij poorten met houtlook leveren. Hierin combineren wij het beste van twee werelden. Namelijk: het landelijke uiterlijk van hout en het makkelijke onderhoud van staal. Onze poorten worden stuk voor stuk van kwaliteitsstaal gemaakt, gegalvaniseerd en twee keer gepoedercoat. Dit allemaal in de door u gewenste kleur.  

Looppoort

 

Looppoort in uw hekwerk van Degelijk Buitenleven?

Alle sierhekwerken van Degelijk Buitenleven zijn exclusief maatwerk met bijbehorende looppoort. Dat wil zeggen dat ze geheel op maat, naar wens van de klant, door vakkundig medewerkers worden gemaakt. Ambachtelijk handwerk speelt hierbij een grote rol. 

 

Maatwerk

Ieder hekwerk is verschillend. Qua vormgeving. Qua afmetingen. Daarom maken wij onze onze looppoorten altijd voor u op maat. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende modellen. In uw offerteaanvraag kunt u daarbij de gewenste hoogte- en lengtematen doorgeven. Ook kunt u ons een foto of schets van de huidige situatie toesturen. Heeft u een zeer bijzondere wens? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Neem in dat geval direct contact met ons op. Dan bespreken wij onze mogelijkheden voor uw looppoort op maat.

 

Behandeling van de looppoort

De hekwerken en looppoorten worden roestwerend behandeld door het te galvaniseren (volblad verzinkt). Daarna worden ze tweemaal gepoedercoat (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenst RAL-kleur. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. Door deze drie behandelingen is uw hekwerk geheel onderhoudsvrij. 

 

Meer informatie over een looppoort?

Bent u geïnteresseerd in een van onze looppoorten, industriepoorten of hekwerken, maar wilt u het product graag in het echt komen bekijken? Of wilt u meer informatie of persoonlijk advies over een looppoort? Kom dan langs in onze showroom! Wij zijn gevestigd aan de Spil 16 in Kootwijkerbroek en iedere vrijdag en zaterdag geopend. Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@degelijkbuitenleven.nl of bel naar 0342 443 406. Wij adviseren u graag op het gebied van een looppoort!

Houtlook looppoort

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

De Spil 16, Kootwijkerbroek
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
(offerteaanvragen)

Contact opnemen