Looppoorten

Een mooie looppoort in uw hekwerk verwerken? Bekijk onze hekwerken en stel uw inrijpoort incl. looppoort geheel naar wens samen!

Voordelen van een looppoort

Een looppoort is een stuk hekwerk dat als doorgang wordt gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld een doorgang in een hekwerk, inrijpoort, muur, schutting of tuin zijn. Vaak zijn looppoorten niet zo breed, waardoor u alleen te voet of met de fiets/motor kunt passeren. Een looppoort van Degelijk Buitenleven is een duurzame investering en geeft uw huis een fraaie uitstraling. Daarnaast schermt het uw terrein af en is het ideaal voor de veiligheid van dierbaren binnenshuis (denk aan huisdieren en kinderen). 

 

Verschillende looppoorten

Looppoorten zijn in diverse maten en uitvoeringen te verkrijgen. U beslist welke uitstraling poort u krijgt. De looppoort kan uiteraard worden gemaakt in dezelfde stijl als uw hekwerk of de inrijpoort. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel. Uiteraard kunnen de looppoorten ook zelfstandig geplaatst worden. Bijvoorbeeld tussen muren of een schutting in. 

 

Looppoort in uw hekwerk van Degelijk Buitenleven?

Alle sierhekwerken van Degelijk Buitenleven zijn exclusief maatwerk met bijbehorende looppoort. Dat wil zeggen dat ze geheel op maat, naar wens van de klant, door vakkundig medewerkers worden gemaakt. Ambachtelijk handwerk speelt hierbij een grote rol. 

 

Behandeling van onze looppoorten

De hekwerken en looppoorten worden roestwerend behandeld door het te galvaniseren (volblad verzinkt). Daarna worden ze tweemaal gepoedercoat (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenst RAL-kleur. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. Door deze drie behandelingen is uw hekwerk geheel onderhoudsvrij. 

 

Meer informatie of benieuwd naar onze looppoorten?

Bent u geïnteresseerd in een van onze looppoorten of hekwerken, maar wilt u het product graag in het echt komen bekijken? Of wilt u meer informatie of persoonlijk advies over onze looppoorten? Kom dan langs in onze showroom! Wij zijn gevestigd aan de Tolboomweg 4 in Terschuur en iedere vrijdag en zaterdag geopend. Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@degelijkbuitenleven.nl of bel naar 0342 443 406. Wij adviseren u graag op het gebied van hekwerken en looppoorten! 

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

Tolboomweg 4, Terschuur
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
0342 231 230 (offerteaanvragen)

Contact opnemen