Landelijke poorten

Een landelijke poort heeft een natuurlijke uitstraling die past in het landschap. Woont u aan de rand van een natuurgebied of in een bosrijke tuin? Wij maken graag een ontwerp van een landelijke poort welke hierbij past. Bij het ontwerp van een landelijke poort houden we niet alleen rekening met de omgeving maar ook met het gemak en privacy. Kloppen de verhoudingen? Komt de poort tot z’n recht in een weidse omgeving? Wij geven u hier graag advies over.

 • Buitengewone ontwerpen

  Buitengewone ontwerpen

  U heeft een idee! Zo moet uw poort worden. Wij vertalen dit graag naar een buitengewoon ontwerp. Met pen en papier, 2D of 3D? We gaan altijd voor een zo goed mogelijk beeld.

 • Veluwse kwaliteit

  Veluwse kwaliteit

  Wat we ook bouwen, het is betrouwbaar. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel materiaalkennis en weten we welke automatisering we moeten toepassen op uw poort.

 • Afspraak is afspraak

  Afspraak is afspraak

  We zijn helder in onze werkwijze. Wanneer het ontwerp van uw poort definitief is spreken we samen de plaatstingsdata af. Daar kunt u ons aan houden.

Afbeelding Persoon

''Wat we ook bouwen, het is betrouwbaar''

Henk Weet alles over poorten

Vraag ons magazine gratis aan!

Magazine aanvragen

Landelijk ontwerp

Bent u opzoek naar een landelijke poort voor op uw oprit? Graag denken wij met uw mee hoe wij uw landelijke poort kunnen realiseren. De landelijke poorten van Degelijk Buitenleven geven uw woning, tuin en oprit extra karakter. Stel uw eigen poort samen in onze configurator. Zit het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren van uw landelijke poort. Bekijk ook eens al onze bestaande landelijke inrijpoorten.

Levensduur van uw landelijke poort

Net als onze andere poorten worden ook onze landelijke poorten vakkundig op maat gemaakt en effectief en ecologisch behandeld. Onze poorten worden roestwerdend behandeld door het te galvaniseren (volbad verzinkt). Daarna worden onze poorten tweemaal gepoedercoat (primelaag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL kleur. Niet alleen zorgt dit voor een perfecte kwaliteit en een mooie uitstraling, door deze behandelingen zijn al onze poorten geheel onderhoudsvrij en blijven deze in topconditie. Bij Degelijk Buitenleven gaan we altijd voor het beste resultaat.

Alles goed geregeld bij Degelijk Buitenleven

Wanneer een bedrijf afhankelijk is van andere partijen, helpt dat vaak communicatieproblemen in de hand. Daarom regelen wij alle stappen bij het vervaardigen van onze landelijke poorten volledig in onze eigen werkplaats in Kootwijkerbroek. Ook de plaatsing van de poort word door ons eigen montage team gedaan. Zo weten wij – en u – zeker dat alles goed en volgens hoge kwaliteitsstandaarden verloopt.

Plaatsing in één dag

Dankzij onze doordachte werkwijze kunnen wij uw landelijke poort al binnen één werkdag bij u aansluiten. De landelijke poort wordt in onze werkplaats op een prefab funderingsbalk opgebouwd, afgemonteerd, elektronisch aangesloten en uitvoerig getest. Zelfs de poeren kunnen door ons gemetseld en gemonteerd worden. Het geheel word met fundering en al op transport gezet en in één dag bij u geplaatst. 

Neem contact met ons op voor landelijke poorten

Wilt u meer weten over onze landelijke poorten? Of wilt u inspiratie opdoen in onze showroom in Kootwijkerbroek? Neem dan contact op via het contact formulier of bel naar 0342-443406. Onze vakmensen denken graag met u mee voor onder andere landelijke poorten, houtlook poorten, moderne poorten, klassieke poorten, tijdloze poorten, loopporten, tuinomheiningen, sierpoorten, elektrische poorten voor een oprit, prefab poorten en inrijpoorten.

Wanneer u kiest voor een landelijke poort van F.K. hekwerken, kunt u rekenen op:

 • Een uniek ontwerp
 • Mogelijk in elke gewenste RAL kleur
 • Vakkundige montage

Stel uw vraag!

Wij nemen snel contact met u op.

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek-image

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Bekijk de showroom