Houtlook poorten

Stel zelf uw houtlook poort samen.

Volg de stappen om een indicatie te krijgen voor uw houtlook poort.

 

Poort samenstellen Projecten bekijken

Houtlook poorten

Trend: Houtlook poorten

De nieuwste trend op het gebied van inrijpoorten is ook verkrijgbaar bij Degelijk Buitenleven. De naam vertelt het product: een houtlook poort. Een houtlook poort heeft wel alle looks van een mooi landelijk, strak of modern houten hek, maar niet alle lasten. Zo heeft hout het nadeel dat het erg onderhoudsintensief is.

De houtlook poorten van Degelijk Buitenleven

Onze houtlook poorten worden vervaardigd van hoge kwaliteit staal. Vervolgens worden de poorten gegalvaniseerd en 2 maal laags gepoedercoat in de door u gekozen RAL kleur, om zo een optimale kwaliteit te garanderen. Doordat de poort van staal gemaakt is vergt het nauwelijks onderhoud.

Uiteraard zijn alle poorten volledig op maat te verkrijgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven voor uw situatie.

Aansluiting en montage

Ook met houtlook poorten is er de optie om de poorten prefab (inclusief looppoort) te leveren. De poort wordt dan in onze werkplaats in Terschuur volledig opgebouwd, afgemonteerd, elektrisch aangesloten en getest. Ook met de houtlook poorten zijn er ontelbare opties mogelijk qua aansluiting en montage. Zo kunnen deze poorten in combinatie met poeren of palen, of kunnen zelfs aan uw huis gemonteerd worden.

Plaatsing van uw houtlook poort

Nadat de poort klaar is zullen wij deze grondig controleren op eventuele imperfecties. Vervolgens wordt de houtlook poort door onze monteurs door en door getest en nagekeken. Als de poort volledig aan onze kwaliteitseisen voldoet wordt hij in één dag tijd bij u geplaatst. U heeft dan in één dag een volledig opgeleverde poort op locatie.

Een houtlook poort bestellen

Onze houtlook poorten worden op maat gemaakt en kunnen online samengesteld worden op onze website. Heeft u een ander ontwerp in gedachten en staat dit niet vermeld op onze site? Neem dan contact met ons op via info@degelijkbuitenleven.nl of bel naar 0342 443 406. De mogelijkheden van onze houtlook poorten zijn eindeloos. U kunt via onze website online een offerte aanvragen. Ons streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen. Geeft u akkoord op de offerte? Dan wordt uw bestelling geplaatst. Er kan dan een afspraak gemaakt worden met één van onze medewerkers voor het inmeten van uw houtlook poort en het door bespreken van uw wensen op locatie. Vervolgens krijgt u een autocad tekening toe gestuurd van de door u gekozen poort. Waar na uw akkoord de houtlook poort in productie gaat in Kootwijkerbroek!

Contact opnemen