Inrijpoorten (Draai)

Stel via onderstaande configurator uw draaipoort samen. Doorloop de stappen en bekijk direct het resultaat. 

 

Poort samenstellen Projecten bekijken

Gerelateerde projecten

Draaipoort van Degelijk Buitenleven

Exclusief maatwerk draaipoorten 

De maatwerk draaipoorten van Degelijk Buitenleven zijn stuk voor stuk creaties die bepalend zijn voor een luxe uitstraling van uw oprit. De sier draaipoorten worden vakkundig door onze specialisten gemaakt, waarbij ambachtelijk handwerk een grote rol speelt. 

Hoe werkt een dubbele draaipoort?

Bij een dubbele draaipoort worden de twee deuren naar binnen of naar buiten opengeslagen. Meestal in een hoek van 90 graden. Dat ziet er natuurlijk prachtig uit. Zeker wanneer u in een groot landhuis woont. Voor wie een minder grote oprit heeft, is dat gelijk het grootste probleem. Een dubbele draaipoort heeft relatief veel ruimte nodig. In de hoek, die het hekwerk gebruikt om open te slaan, kan niets geplaatst worden.

Behandeling van onze maatwerk draaipoorten

Door onze jarenlange ervaring garandeert Degelijk Buitenleven u absolute kwaliteit. Onze inrijpoorten worden roestwerend behandeld door het te galvaniseren (volblad verzinkt). Daarna wordt de sier draaipoort tweemaal gepoedercoat (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenst RAL-kleur. Door deze drie behandelingen is de draaipoort geheel onderhoudsvrij en blijft deze in top conditie. 

Maak uw leven makkelijker met een elektrische draaipoort

Voor het automatiseren van uw (bestaande) draaipoort bent u bij Degelijk Buitenleven aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld ondergrondse openers. Dit is een mooie oplossing om een draaipoort elektrisch te maken. De opener is bijna onzichtbaar, omdat hij in de grond wordt geplaatst. Ook is het mogelijk om een bovengrondse opener te gebruiken. Deze zal dan op de vleugel van de poort geplaatst worden.

Offerte sier draaipoort aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van onze sier draaipoorten? Wij nodigen u van harte uit om een draaipoort op onze website samen te stellen. Zit hier niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op om uw eigen maatwerk draaipoort te realiseren. U kunt ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek. Voor een afspraak in onze showroom of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@degelijkbuitenleven.nl of 0342 443 406. Onze medewerkers informeren u graag over de draaipoorten!

Contact opnemen