Inrijpoorten

Maak een keuze uit de onderstaande vier soorten om uw inrijpoort geheel samen te stellen aan uw eigen wensen. 

Stijlvolle inrijpoorten

Exclusief maatwerk inrijpoorten

De inrijpoorten van Degelijk Buitenleven zijn exclusief maatwerk. Stuk voor stuk creaties die bepalend zijn voor een unieke uitstraling van uw tuin. Binnen de inrijpoorten zijn er talloze mogelijkheden en uitvoeringen. Er wordt samen met u één van onze modellen gekozen of een door u gewenst ontwerp gemaakt. Vervolgens wordt de inrijpoort door ons geheel op maat gerealiseerd en geleverd of geplaatst.

Het automatiseren van uw inrijpoort

Voor het automatiseren van uw inrijpoort bent u bij Degelijk Buitenleven aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld ondergrondse openers. Dit is een mooie oplossing om een poort te automatiseren. De opener is bijna onzichtbaar, omdat hij in de grond wordt geplaatst. Ook is het mogelijk om een bovengrondse opener te gebruiken. Deze zal dan op de vleugel van de poort geplaatst worden.

Mechanische of hydraulische openers

Daarnaast is er keuze uit mechanische openers en hydraulische openers. Mechanische openers hebben een overbrenging door middel van tandwielen, terwijl hydraulische motoren werken op oliedruk.

Uw looppoort uitbreiden met opties

Wij kunnen uw looppoort geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan talloze opties wat betreft intercoms, codepanelen, camera’s etc. Voor meer info over optionele producten kunt u contact met ons opnemen.

De behandeling en levensduur van uw inrijpoort

De behandeling van onze inrijpoorten bestaat uit het roestwerend behandelen. Dit doen we door de poort te galvaniseren (volbad verzinkt) en dubbellaags te poedercoaten (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL kleur. Dit zorgt voor een perfecte kwaliteit en een mooie uitstraling. Door deze behandelingen blijft uw inrijpoort onderhoudsvrij en in top conditie.

Uw eigen inrijpoort samenstellen

Wij nodigen u van harte uit om een inrijpoort op onze site samen te stellen. Inspiratie nodig? Kijk op onze website tussen de bestaande projecten of kom naar onze showroom. Zit hier niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op om uw eigen ontwerp inrijpoort te realiseren.

Offerte inrijpoort aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van onze inrijpoorten sierpoortenstalen hekwerken of (sierhekwerken? Wij realiseren dit graag voor u! U kunt op onze website een poort samenstellen en deze op de offertelijst plaatsen om de offerte vervolgens aan te vragen. Ons streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen. Voor een afspraak in onze showroom of vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via info@degelijkbuitenleven.nl of 0342 443 406. Wij adviseren u graag op het gebied van inrijpoorten!

  • Brochure aanvragen

  • Afspraak maken

    Wij maken alles volledig op maat.
    De mogelijkheden zijn onbeperkt.
    Maak vrijblijvend een afspraak.