Inrijpoorten

Ontwerp uw eigen poort! Maak een keuze uit de onderstaande twee soorten om uw inrijpoort geheel samen te stellen aan uw eigen wensen. 

 • Afspraak maken

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.

 • Magazine aanvragen

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.

Stijlvolle inrijpoorten

Exclusief maatwerk inrijpoorten

De inrijpoorten van Degelijk Buitenleven zijn exclusief maatwerk. Stuk voor stuk creaties die bepalend zijn voor een unieke uitstraling van uw tuin. Binnen de inrijpoorten zijn er talloze mogelijkheden en uitvoeringen. Er wordt samen met u één van onze modellen gekozen of een door u gewenst ontwerp gemaakt. Vervolgens wordt de inrijpoort door ons geheel op maat gerealiseerd en geleverd of geplaatst.

Houtlook poorten

Vandaag de dag zijn prefab inrijpoorten van staal grotendeels de standaard. Houdt u echter van een traditioneel uiterlijk? Kies dan voor onze inrijpoorten met een houten look. Hiermee combineert u het beste van twee werelden. Namelijk: de onderhoudsvriendelijkheid van staal en het landelijke van een houten inrijpoort. Ze worden van kwaliteitsstaal gemaakt, gegalvaniseerd en twee keer gepoedercoat in de door u gewenste kleur. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Manieren van openen

Inrijpoorten komen in veel verschillende vormen voor. Hoewel ze allemaal ontworpen zijn voor het gebruik van auto’s - en dus ongeveer dezelfde maten hebben - is er onderling ook veel diversiteit te vinden. Handig, want zo zit er voor iedereen een passend exemplaar tussen. Een manier om ze te classificeren is door ze in te delen met de manier waarop ze openen. Bij Degelijk Buitenleven bieden wij twee typen inrijpoorten aan:

Draaipoorten

Wie aan de traditionele inrijpoorten van weleer denkt, ziet vaak een draaipoort voor zich. Hierbij worden de deuren naar binnen of naar buiten opengeslagen. Meestal in een hoek van 90 graden. Dat ziet er natuurlijk prachtig uit. Zeker wanneer u in een groot landhuis woont. Voor wie minder grond bezit, is dat gelijk het grootste probleem: dit type inrijpoort heeft relatief veel ruimte nodig. In de hoek, die het hek gebruikt om open te slaan, kan niets geplaatst worden.

Schuifpoorten

Wie zijn of haar ruimte het liefst zo efficiënt mogelijk in wil richten, adviseren wij om een ander type inrijpoort te kopen. Namelijk: de schuifpoort. De deuren van deze variant worden bij het openen langs het hekwerk geschoven, waardoor er geen ruimte vrijgemaakt hoeft te worden aan de voor- of achterzijde. Dit kunt u vervolgens naar eigen inzicht indelen. Bijvoorbeeld als parkeerplaats.

Prefab inrijpoort

Dankzij onze doordachte werkwijze kunnen wij een prefab inrijpoort al binnen één werkdag op uw locatie afleveren. De inrijpoort wordt in onze werkplaats op een prefab funderingsbalk opgebouwd, afgemonteerd, elektrisch aangesloten en getest. Zelfs de poeren kunnen door ons gemetseld en gemonteerd worden. Het geheel wordt met fundering en al op transport gezet en in één dag bij u geplaatst. Het grote voordeel van een prefab inrijpoort is dat de palen ten opzichte van elkaar niet scheef kunnen gaan staan.

Het automatiseren van uw inrijpoort

Voor het automatiseren van uw inrijpoort bent u bij Degelijk Buitenleven aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld ondergrondse openers. Dit is een mooie oplossing om een poort te automatiseren. De opener is bijna onzichtbaar, omdat hij in de grond wordt geplaatst. Ook is het mogelijk om een bovengrondse opener te gebruiken. Deze zal dan op de vleugel van de poort geplaatst worden.

Mechanische of hydraulische openers

Daarnaast is er keuze uit mechanische openers en hydraulische openers. Mechanische openers hebben een overbrenging door middel van tandwielen, terwijl hydraulische motoren werken op oliedruk.

Uw inrijpoort uitbreiden met opties

Wij kunnen uw maatwerk inrijpoort geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan talloze opties wat betreft intercoms, codepanelen, camera’s etc. Voor meer info over optionele producten kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

 

De behandeling en levensduur van uw inrijpoort

De behandeling van onze prefab inrijpoorten bestaat uit het roestwerend behandelen. Dit doen we door de poort te galvaniseren (volbad verzinkt) en dubbellaags te poedercoaten (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL kleur. Dit zorgt voor een perfecte kwaliteit en een mooie uitstraling. Door deze behandelingen blijft uw inrijpoort onderhoudsvrij en in top conditie.

Uw eigen inrijpoort samenstellen

Wij nodigen u van harte uit om een maatwerk inrijpoort op onze site samen te stellen. Inspiratie nodig? Kijk op onze website tussen de bestaande projecten of kom naar onze showroom. Zit hier niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op om uw eigen ontwerp inrijpoort te realiseren.

Na de bestelling

Wanneer u een prefab inrijpoort bij ons wenst te kopen, wilt u natuurlijk ook weten wat u precies kunt verwachten. Wij vertellen u graag meer. Zo zorgen wij ervoor dat onze verwachtingen op elkaar aansluiten.

Onze levertijd

De producten van Degelijk Buitenleven worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Hierbij is er sprake van maatwerk. Dit vergt de nodige tijd. Heeft u - na het zien van de tekeningen - uw toestemming gegeven voor de productie van uw inrijpoort? Dan kunt u rekening houden met een levertijd van 6 tot 8 weken. Helaas kunnen wij hier moeilijk van afwijken. Wij hebben namelijk geen modellen op voorraad liggen.

Garantie

Bij Degelijk Buitenleven gaat de service verder dan tot aan de deur. Ook na het plaatsen van uw prefab inrijpoort, kunt u op ons blijven rekening. Bijvoorbeeld als uw poort gebreken zou gaan vertonen. Wij bieden hiervoor twee soorten garantie aan:
Elektronica: 2 - 5 jaar fabrieksgarantie (afhankelijk van type motor)
Coating of verzinking: 5 jaar met 20% afbouw per jaar

Alles goed geregeld door Degelijk Buitenleven

Afhankelijk zijn van meerdere bedrijven. Dat helpt vaak communicatieproblemen in de hand. Daarom regelen wij alle stappen bij het vervaardigen van inrijpoorten binnen onze eigen onderneming: het ontwerp, de productie, de plaatsing. Dit doen we allemaal zelf. Zo weten wij - en u - zeker dat alles goed en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden verloopt. Samengevat kunt u bij het kopen van onze inrijpoorten rekenen op:

 • Doordachte maatwerk ontwerpen;
 • Ambachtelijke productie;
 • Vakkundige montage.

Nieuwsgierig naar de inrijpoorten die wij leveren? Neem dan gerust eens een kijkje achter onze schermen. Klik hiervoor door naar onze projecten.

Offerte inrijpoort aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van onze maatwerk inrijpoorten sierpoortenstalen hekwerken, industriepoorten of (sierhekwerken? Wij realiseren dit graag voor u! U kunt op onze website een poort samenstellen en deze op de offertelijst plaatsen om de offerte vervolgens aan te vragen. Ons streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen. Voor een afspraak in onze showroom of vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via info@degelijkbuitenleven.nl of 0342 443 406. Wij adviseren u graag op het gebied van inrijpoorten!