Industriepoorten

De industrie poorten van Degelijk Buitenleven zijn in diverse modellen verkrijgbaar en worden in eigen huis ontworpen en gefabriceerd. Stel hieronder uw industriepoort geheel naar wens samen. 

Poort samenstellen Projecten bekijken

Industriepoort samenstellen

Stap 1: Kies een type poort

Selecteer de gewenste uitvoering van uw hekwerk.

Draaipoort

Schuifpoort

Stap 2: Specificaties

poort(en)
(advies: 100-200 cm)
(advies: 300-800 cm)

Stap 3: Kies uit de opties

De opties maken uw hekwerk compleet. Selecteer de gewenste opties (meerdere opties naast elkaar mogelijk).

Stap 4: Kleuren en afwerkingen

Kies een kleur:
Kies een afwerking:

Looppoort

Maak uw entree compleet met één of meerdere looppoorten.

Hekwerk

Maak uw aanvraag compleet met industrieel hekwerk.

Stap 5: Contactgegevens

Gerelateerde projecten

Industriepoorten van Degelijk Buitenleven

Veilige industriepoorten

Bent u op zoek naar een industriepoort om op een professionele wijze uw terrein af te sluiten voor onbevoegde mensen? Dan bent u bij Degelijk Buitenleven aan het juiste adres. Industriepoorten en industriehekwerken worden veel gebruikt en moeten gebruiksvriendelijk, snel en veilig zijn. De industriële poorten van Degelijk Buitenleven kunt u in diverse modellen krijgen en worden in eigen huis ontworpen en gefabriceerd. Op onze website kunt u uw industriepoort geheel naar wens samenstellen. Zit het gewenste model er niet tussen? Dat is geen probleem. Indien gewenst leveren wij maatwerk.

Contact opnemen

 

Industrie draaipoort

Een industriële draaipoort is een uitstekende manier om de toegang tot uw terrein, bedrijfsgebouw, kantoorpand, parkeergarage, etc. af te sluiten. Hiermee investeert u niet alleen in de veiligheid, maar ook in de uitstraling. Een draaipoort zorgt immers voor een sterke eerste indruk bij uw medewerkers, (potentiële) klanten en zakenpartners. De industrie draaipoorten van Degelijk Hekwerken zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, al dan niet voorzien van automatische opener en elektrische bediening.

Industrie schuifpoort

Een industriële schuifpoor combineert robuustheid en inbraakveiligheid met een onderhoudsvriendelijke afwerking. Hiermee zorgt u voor een veilige toegang en afbakening van uw terrein. Degelijk Buitenleven beschikt over diverse (maatwerk) schuifpoorten, welke indien nodig naadloos aansluiten op uw bestaande hekwerken. Wij kunnen de bovenzijde voorzien van doorgestoken spijlen of een puntenkam. Ook vindt u bij ons een ruime mogelijkheid aan opties voor de beveiligings- en toegangsbehoeften.

Behandeling en levensduur van onze industriepoorten

Een industriepoort laat u niet iedere dag plaatsen. U mag dan ook verwachten dat ze jarenlang probleemloos het werk doen waarvoor ze ontworpen zijn. De behandeling van onze industriële poorten bestaat uit het roestwerend behandelen. De industriepoorten worden standaard gegalvaniseerd (volbad verzinkt) en dubbellaags gepoedercoat (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL kleur. Dit zorgt voor een perfecte kwaliteit en een mooie uitstraling van de industriële poort. Door deze behandelingen blijft uw industriepoort onderhoudsvrij en in top conditie.

Offerte industriepoort aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van onze industriepoorten? Wij realiseren dit graag voor u! De voordelen zijn eindeloos. Zo regelt u met uw nieuwe elektrische of automatische industriepoort op een vlotte en efficiënte manier de toestroom van bezoekers op uw terrein. Bovendien verhoogt uw nieuwe industriële poort de veiligheid en uitstraling van uw terrein. U kunt op onze website een industriepoort samenstellen en een offerte aanvragen. Ons streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen. Voor een afspraak in onze showroom of vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via info@degelijkbuitenleven.nl of 0342 443 406. Wij adviseren u graag op het gebied van industriepoorten!