Industriehekwerken

Scherm uw bedrijfsterrein af met een industriehekwerk van Degelijk Buitenleven. Wij adviseren u graag!

Bescherm uw terrein!

Met de industriehekwerken van Degelijk Buitenleven kunt u erop rekenen dat uw bedrijf goed is afgeschermd. Het toepassen van een hekwerk om het buitenterrein van uw bedrijf is een uitstekende oplossing om uw bedrijfspand te beschermen. Onze industriehekwerken zijn gemaakt van sterk materiaal (veelal staal), waarbij u kunt kiezen uit dubbelstaafmat of gaashekwerk.

Stel zelf uw industriepoorten samen >

Industriehekwerken

 

Onze oplossingen:

 

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat is de perfecte oplossing voor het beveiligen van uw bedrijfs- of privéterrein. Onderhoudsvrij, vandalismebestendig en kindvriendelijk zijn enkele voordelen van de dubbelstaafmat.

Dubbelstaafmat is verkrijgbaar in verschillende hoogtes oplopend van 600 mm t/m 2430 mm hoog. De standaard kleuren zijn RAL 6009 (dennengroen) en RAL 9005 (zwart).

De afmetingen van het dubbelstaafmat zijn: standaard breedte 2500 mm, 2 horizontale massieve draden van Ø8 mm en daar tussen een verticale, massieve draad van Ø6 mm. (maaswijdte 50x200mm).

Het dubbelstaafmat is ook voordeliger verkrijgbaar in de hoogtes oplopend van 800 mm t/m 2030 mm. De afmetingen en de maaswijdte zijn hetzelfde. 2 horizontale massieve draden Ø6 mm en daartussen een verticale massieve draad Ø5mm.

 

Gaashekwerk

Gaashekwerk is  een onopvallend, maar zeer effectief hekwerk. De ideale voordelige afrastering. Het hekwerk biedt ook volop mogelijkheden om het te laten begroeien. te gebruiken voor onder andere.:

- Tuinafscheidingen
- Dieren weilanden
- Prive terreinen
- Sportvelden
- Bedrijfsterreinen

Gaashekwerk is in verschillende maten verkrijgbaar. De standaard hoogtes zijn vanaf 750 mm t/m 2000 mm. Opbouwend met 250 mm. Het gaashekwerk is uitvoerbaar met of zonder bovenbuis. Extra optie is 2 of 3 puntdraden boven het gaas langs.

Het gaas hekwerk is verkrijgbaar in de standaard RAL kleuren Ral 6009 (dennengroen) en RAL 9005 (zwart).

 

Meer informatie over onze industriehekwerken?

Bent u geïnteresseerd in de industriehekwerken van Degelijk& Buitenleven? Naast industriehekwerken vindt u bij ons ook inrijpoorten, looppoorten, sierpoorten en sierhekwerken. Wilt u graag meer informatie over onze producten ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0342 443 406, een e-mail te sturen naar info@degelijkbuitenleven.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij adviseren u graag op het gebied van industriehekwerken!

Contact opnemen

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

Tolboomweg 4, Terschuur
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
0342 231 230 (offerteaanvragen)

Contact opnemen