Poerafdekkers

Degelijk Buitenleven levert allerlei uitvoeringen en formaten hardstenen poerafdekkers. Bekijk hier ons assortiment!

Meer informatie over onze poerafdekkers

Wat is een poer?

Een poer is een gemetselde kolom die vaak wordt gebruikt als opbouw van een schutting of bij het plaatsen van een hek. Om deze poeren meer uitstraling te geven, kunt u kiezen voor een hardstenen poerafdekker. Het staat niet alleen stijlvol, het beschermt ook tegen invloeden van het weer en beschadigingen.

Natuurstenen poerafdekkers

Een natuurstenen poerafdekker is duurzaam, waardoor het lang mee gaat. De naam zegt het al; natuursteen is ontstaan uit de natuur. Daarom geeft het uw poer een natuurlijke uitstraling. Een natuursteen afdekker gaat goed samen met een landelijke stijl, maar past ook zeker bij een moderne stijl.

De voordelen van poerafdekkers

Degelijk Buitenleven levert allerlei uitvoeringen en formaten hardstenen poerafdekkers. Hardsteen heeft een luxe uitstraling en is zeer duurzaam. Onze poerafdekkers worden geleverd met facetranden en een waterhol. Hierdoor loopt regenwater niet tegen of langs uw muur. Uw metselwerk wordt hiermee niet alleen beschermd tegen regenwater, maar ook tegen kou en warmte. Daarbij behoudt het ook nog eens zijn stabiliteit. U verlengt hiermee dus de levensduur van uw poer!

Uw poerafdekker gemakkelijk bestellen

Bij Degelijk Buitenleven kunt u uw hardsteen poerafdekker gemakkelijk online bestellen.

Staat het gewenste formaat er niet tussen? Dat is geen probleem. Indien gewenst leveren wij maatwerk. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen, plaatst u het product op de offertelijst. Na het verzenden van uw offerteaanvraag sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. In enkele gevallen nemen wij telefonisch contact met u op om de aanvraag voor een soort poerafdekker door te spreken. De montage kunt u ook aan ons overlaten. De kosten voor de montage vindt u in onze offerte.

Meer informatie over poerafdekkers

Bent u geïnteresseerd in een van onze poerafdekkers, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@degelijkbuitenleven.nl of bel naar 0342 443 406.Wilt u liever persoonlijk advies of onze hardsteen poerafdekkers in het echt bekijken? Breng dan op vrijdag of zaterdag een bezoek aan onze showroom aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek. Hier vindt u naast poerafdekkers ook hekwerken, inrijpoorten, looppoorten, sierpoorten, sierhekwerken, stalen hekwerken en tuinomheiningen. Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Op dit adres kunt u ook uw bestelling afhalen. Wilt u uw bestelling liever laten bezorgen? Dat kan tegen een meerprijs. U kunt dit aangeven in de offerteaanvraag. Wij adviseren u met alle plezier op het gebied van poerafdekkers!

 • Afspraak maken

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.

 • Magazine aanvragen

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.