Poerafdekkers

Degelijk Buitenleven levert allerlei uitvoeringen en formaten hardstenen poerafdekkers. Bekijk hier ons assortiment!

De voordelen van poerafdekkers

Hardsteen heeft een luxe uitstraling en is zeer duurzaam. Onze poerafdekkers en muurafdekkers worden geleverd met facetranden en een waterhol. Hierdoor loopt regenwater niet tegen uw muur. Uw metselwerk wordt hiermee niet alleen beschermd tegen regenwater, maar ook tegen kou en warmte. Daarbij behoudt het ook nog eens zijn stabiliteit. U verlengt hiermee dus de levensduur van uw poer!

 

Uw afdekker gemakkelijk bestellen 

Bij Degelijk Buitenleven kunt u uw hardsteen poerafdekker gemakkelijk online bestellen. Staat het gewenste formaat er niet tussen? Dat is geen probleem. Indien gewenst leveren wij maatwerk. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen, plaatst u het product op de offertelijst. Wij streven er naar om u de offerte binnen 48 uur toe te sturen. U geeft hierna aan of u akkoord gaat met de offerte. Mocht het nodig zijn, dan nemen wij telefonisch contact met u op. De montage kunt u ook aan ons overlaten. De kosten voor de montage vindt u in onze offerte.


Meer informatie over onze poerafdekkers

Bent u geïnteresseerd in een hardsteen poerafdekker? Wij realiseren dit graag voor u! U kunt op vrijdag en zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom aan de Tolboomweg 4 in Terschuur. Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Op dit adres kunt u ook uw bestelling afhalen. Wilt u uw bestelling liever laten bezorgen? Dat kan tegen een meerprijs. U kunt dit aangeven in de offerteaanvraag.  Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@degelijkbuitenleven.nl of bellen naar 0342 443 406. Wij adviseren u met alle plezier op het gebied van poerafdekkers!

  • Brochure aanvragen

  • Afspraak maken

    Wij maken alles volledig op maat.
    De mogelijkheden zijn onbeperkt.
    Maak vrijblijvend een afspraak.