Muurafdekkers

Degelijk Buitenleven levert verschillende afmetingen muurafdekkers voor een unieke afwerking  van uw tuinmuur of vijver. Bekijk hier ons assortiment!

Muurafdekkers voor een stijlvolle afwerking!

Muurafdekkers zorgen voor een stijlvolle afwerking van uw gemetselde muur. Ze geven uw muur of gevel net dat beetje extra uitstraling. Toch is de belangrijkste functie van een muurafdekker de bescherming van uw metselwerk. Water en andere weersinvloeden kunnen uw muur beschadigen. Een afdekker beschermt uw muur tegen regen, maar ook tegen kou en warmte. Geen overbodige luxe in een land met een snel wisselende weersomstandigheden!

 
Langere levensduur van uw bouwwerken

Muurafdekkers zijn simpelweg afdekplaten voor de muren van uw bouwwerken. Zoals eerder al genoemd werd, beschermen ze uw muren tegen weersinvloeden van buitenaf. De afdekkers van Degelijke-afdekkers.nl worden standaard geleverd met facetranden rondom. Hiermee wordt de levensduur van uw muur verlengd. De facetranden zorgen er namelijk dat er geen water in uw muur kan sijpelen. Veel water in uw muur kan er voor zorgen dat het metselwerk beschadigt. Met een muurafdekker houdt u uw metselwerk stabiel. Verweren, verrotten en vervormen zijn hierdoor verleden tijd.

 

Een muurafdekker bestellen

Let op, de afdekkers zijn alleen in hele meters te bestellen. Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Plaats het gewenste product op uw offerte lijst en geef hierbij de gewenst afmeting aan in milimeters.
Deze prijs is exclusief levering, optioneel worden kosten hiervoor meegenomen in de offerte. Uiteraard kunt u dit product ook afhalen in Terschuur

Afdekkers voor een muur zijn erg veelzijdig. Zo kunt u ze gebruiken voor de voorgevel van uw huis, stenen balkonrand, vijverrand of andere gemetselde muren. U bestelt de muurafdekkers gemakkelijk in onze webshop. Wij leveren de afdekkers in diverse maten, maar mocht de gewenste maat er niet tussen zitten dan leveren wij ook maatwerk.

U kunt een offerte aanvragen of de producten meteen op de offertelijst plaatsen. Ons streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen. Geeft u akkoord op de offerte, dan wordt uw bestelling geplaatst. Hulp nodig bij het plaatsen van een afdekker? Benader ons dan voor onze montageservice! Dan zorgen wij er voor dat uw muur bestand is tegen alle weersomstandigheden.

 
Meer informatie over de muurafdekker

U kunt uw muurafdekker ophalen in onze onze showroom aan de Tolboomweg 4 in Terschuur. Bezorgen is tegen een meerprijs ook mogelijk. Wilt u meer informatie over de beschermende afdekkers? Neem dan gerust contact met ons op viainfo@fkhekwerken.nl of (0342) 44 3406. Of kom langs in onze showroom waar u de afdekker zelf kunt bekijken. Wij adviseren u graag op het gebied van muurafdekkers!

  • Brochure aanvragen

  • Afspraak maken

    Wij maken alles volledig op maat.
    De mogelijkheden zijn onbeperkt.
    Maak vrijblijvend een afspraak.