Brievenbusplaten

Een hardstenen brievenbusplaat is een aanwinst voor uw degelijke poer. Bekijk hier onze brievenbusplaat van Chinees hardsteen!

Hardstenen brievenbusplaten

Chinees hardsteen

De hardstenen brievenbusplaten van Degelijk Buitenleven zijn uitgevoerd in Chinees hardsteen. Hardsteen is uniek, duurzaam, bestand tegen vocht en wind en daarom uitermate geschikt voor buitengebruik. Natuursteen heeft zijn naam meer dan verdiend. Door de speciale manier van behandelen verzorgt deze steen zichzelf en is immuun voor mos aanslag en overig vuil. Een goede regenbui en uw hardsteen is weer als nieuw.

Hardstenen brievenbusplaten van Degelijk Buitenleven

De brievenbus plaat met een dakje is geschikt voor inbouw en voorzien van een opening. De klep van deze brievenbus is voorzien van een waterhol. Dit zorgt er voor dat er geen druppel bij uw post kan komen. Deze hardstenen brievenbus is geschikt om horizontaal in de muur/poer gezet te worden. Voor verdere mogelijkheden proberen wij zoveel mogelijk met u mee te denken. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek of neem contact op met één van onze medewerkers.

Persoonlijke tekst graveren

Het is ook mogelijk om een tekst naar wens aan te brengen in het hardsteen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw naam of huisnummer in het hardsteen stralen. Doordat wij hier zelf in gespecialiseerd zijn, is het mogelijk om uw eigen ontwerp in de brievenbus te verwerken. Alle combinaties hierin zijn mogelijk.

Combineren met onze andere hardstenen producten

Het is mogelijk om deze hardstenen brievenbus te combineren met onze andere hardstenen producten. Kijk op de site of neem contact met ons op. De hardstenen brievenbus is bij ons in verschillende maten verkrijgbaar, direct uit voorraad leverbaar.

Uw hardstenen brievenbus bestellen

U kunt uw brievenbusplaat in overleg ophalen in onze showroom aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek. Naast brievenbusplaten vindt u hier ook hekwerken, inrijpoorten, looppoorten, sierpoorten, sierhekwerken, stalen hekwerken en tuinomheiningen. Bezorgen is tegen een meerprijs ook mogelijk. Wilt u meer informatie over de hardstenen brievenbusplaten? Neem dan gerust contact met ons op via info@degelijkbuitenleven.nl of bel naar 0342 443 406. Of kom langs in onze showroom waar u de hardstenen brievenbus zelf kunt bekijken. Wij adviseren u graag. Een offerte is in een mum van tijd aangevraagd via onze website. Ons streven is om binnen 48 uur een passende aanbieding voor de hardstenen brievenbus plaat te doen.

 • Afspraak maken

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.

 • Magazine aanvragen

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.