Hardsteen afdekkers

Een hardsteen afdekker beschermt uw constructie tegen weersinvloeden en zorgt voor een langere levensduur. Hardstenen afdekkers kunnen op diverse manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een muurafdekker, poerafdekker en bijvoorbeeld ook het afdekken van een vijverrand. Naast de praktische functie, krijgt uw constructie een stijlvolle uitstraling met hardsteen afdekkers!

Meer info over onze hardsteen afdekkers

Wat zijn afdekkers?

Afdekkers zijn er voor vijvers, tuinmuren en poeren. Een poer is een gemetselde kolom die vaak wordt gebruikt als opbouw van een schutting of bij het plaatsen van een hek. Een afdekker zorgt ervoor dat er geen vocht doordringt in het onderliggende metselwerk. Tegelijkertijd worden afdekkers gebruikt om poeren meer uitstraling te geven. Ook (tuin)muren en vijvers kunt u met behulp van afdekkers stijlvol afwerken.

Chinees hardstenen afdekkers

Onze hardstenen afdekkers zijn gemaakt van Chinees hardsteen. Chinees hardsteen is een steeds meer gebruikte natuursteen die in China wordt gewonnen. Deze natuursteen, de naam zegt het al, is ontstaan uit de natuur. Daarom geeft het uw poer, vijver of tuinmuur een natuurlijke uitstraling. Het is een duurzaam product, waardoor het lang mee gaat. Daarnaast zijn de natuurstenen afdekkers ook gemakkelijk te monteren. Het is een zeer populaire uitvoering van hardsteen. Onderhoud is niet nodig, dat wordt geregeld door zonnestralen en regen! Dit laatste zorgt ervoor dat groene aanslag zich niet aan uw chinees hardsteen afdekker hecht.

Werkwijze

Wilt u hardsteen afdekkers bestellen? Plaats de afdekkers waar u graag een offerte voor ontvangt dan op uw offertelijst. Na het verzenden van uw offerteaanvraag sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. In enkele gevallen nemen wij telefonisch contact met u op om de aanvraag voor een soort afdekker door te spreken.

Maatwerk hardsteen afdekkers

Bij ons kunt u uw hardsteen afdekker gemakkelijk online bestellen. Staat uw gewenste formaat er niet tussen of wilt u een speciaal op maat gemaakt product van hardsteen? Dat is geen probleem. Indien gewenst leveren wij maatwerk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Onze mogelijkheden in het leveren van maatwerk hardsteen afdekkers zijn ongekend. Ook hiervoor kunt u terecht bij Degelijk Buitenleven!

Meer informatie of benieuwd naar onze afdekkers?

Bent u geïnteresseerd in een hardsteen afdekker, maar wilt u het product graag in het echt komen bekijken? Of heeft u liever persoonlijk advies of wilt u graag meer informatie over onze afdekkers? Breng dan een bezoek aan onze showroom! Hier vindt u naast afdekkers ook hekwerken, inrijpoorten, looppoorten, sierpoorten, sierhekwerken, stalen hekwerken en tuinomheiningen. Onze showroom is gevestigd aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@degelijkbuitenleven.nl of bellen naar 0342 443 406. Wij adviseren u met alle plezier op het gebied van hardstenen afdekkers!

 
 • Afspraak maken

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.

 • Magazine aanvragen

  Wij maken alles volledig op maat.
  De mogelijkheden zijn onbeperkt.
  Maak vrijblijvend een afspraak.