Hardsteen afdekkers

Afdekkers zijn er voor vijvers, tuinmuren en poeren. Een poer is een gemetselde kolom die vaak wordt gebruikt als opbouw van een schutting of bij het plaatsen van een hek. Om deze poeren meer uitstraling te geven, kunt u kiezen voor een betonnen- of hardsteen afdekker.

Onze natuurstenen afdekkers zijn van Chinees hardsteen. Ook uw tuinmuur of vijver kunt u met behulp hiervan stijlvol afwerken. Het staat niet alleen stijlvol, een muurafdekker beschermt ook tegen invloeden van het weer en beschadigingen.

Natuursteen uit voorraad

Chinees hardstenen afdekkers

Een Chinees hardstenen afdekker is duurzaam en daarbij makkelijk te monteren, waardoor het lang mee gaat. 
Het is een zeer populaire uitvoering van hardsteen. Onderhoud is niet nodig, dat wordt geregeld door zonnestralen en regen. Dit laatste zorgt ervoor dat groene aanslag zich niet aan uw chinees hardsteen afdekker hecht. 

Maatwerk hardsteen afdekkers

Staat uw gewenste formaat er niet tussen of wilt u een speciaal op maat gemaakt product van hardsteen? Neem contact met ons op. Onze mogelijkheden in het leveren van maatwerk hardsteen muurafdekkers en poerafdekkers zijn ongekend. Ook hiervoor kunt u terecht bij Degelijk Buitenleven

Werkwijze 

Plaats de afdekkers waar u graag een offerte voor ontvangt op uw offertelijst. Na het verzenden van uw offerteaanvraag sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. In enkele gevallen nemen wij telefonisch contact met u op om de aanvraag voor een soort afdekker door te spreken. 

  • Brochure aanvragen

  • Afspraak maken

    Wij maken alles volledig op maat.
    De mogelijkheden zijn onbeperkt.
    Maak vrijblijvend een afspraak.