Elektrische poort oprit

Heeft u ook een oprit die u wilt afsluiten met een elektrische poort? Kies dan voor een inrijpoort van Degelijk Buitenleven. De elektrische poorten van Degelijk Buitenleven zijn onderscheidend in uitstraling en kwaliteit. De poorten worden naar uw wens ontworpen, in eigen werkplaats vervaardigd en door onze monteurs geplaatst.

Elektrische poort oprit

 

Elektrische poort op uw oprit voor extra allure

Heeft u een fraaie oprit, welke wel wat extra allure kan gebruiken? Denk dan eens aan een elektrische poort. Deze geeft uw huis net een beetje dat extra allure. Het zorgt voor een elegante uitstraling en voldoende privacy. Daarnaast houdt het ongewenste bezoekers buiten de deur of juist kinderen en honden binnen de deur! 

 

Waarom een elektrische poort praktisch is

Een elektrische poort maakt uw dagelijkse routine een stuk aangenamer. Het grote voordeel is dat u bij slecht weer niet de auto meer uit hoeft om de poort te openen en sluiten. Dit doet u gemakkelijk vanuit uw auto. Het is ook mogelijk om de poort op afstand te openen met een handzender of zelfs via uw mobiele telefoon. Zo kunt u de poort eenvoudig vanuit uw huis openen als er bijvoorbeeld bezoek komt. Daarnaast weert een elektrische poort ongewenste bezoekers en geeft het u de controle over wie er op uw terrein komt. 

Contact opnemen

 

Welke soorten elektrische poorten zijn er?

Wanneer u kiest voor een elektrische poort op uw oprit, heeft u twee mogelijkheden. U kunt kiezen voor een draaipoort of een schuifpoort. Bij een draaipoort worden de deuren open geslagen en maken ze een hoek van 90 graden. Hier moet u dus bij het indelen van de oprit rekening mee houden. Bij een schuifpoort worden de deuren langs het hekwerk geschoven. Voor deze optie heeft u dus voldoende ruimte aan de zijkant van uw oprit nodig. 

 

Een elektrische poort bestellen

Verdient uw oprit ook wat extra allure? Op onze website kunt u uw eigen elektrische poort op maat samenstellen. Zit het gewenste model er niet tussen? Dan is het mogelijk om samen met één van onze medewerkers een ontwerp te maken. U kunt contact met ons opnemen via info@degelijkbuitenleven.nl of telefonisch via 0342 443 406. Of komt langs in onze showroom aan De Spil 16 in Kootwijkerbroek. Ons streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen over de elektrische poort voor uw oprit of houtlook poorten, moderene poorten, klassieke poorten, landelijke poorten, tijdloze poorten, loopporten, tuinomheiningen, sierpoorten, prefab poorten en inrijpoorten.

 

Inrijpoort laten automatiseren

Zullen we een
afspraak maken?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk
contact met u op. 

Kunnen wij u helpen?

Bezoek onze showroom

De Spil 16, Kootwijkerbroek
Openingstijden

Bel ons

0342 443 406 (algemeen en planning)
0342 231 231 (storingen)
0342 231 230 (offerteaanvragen)

Contact opnemen