6 April - nieuws

Het gemak van een Doorbird IP videofoonsysteem

Zien wie er voor uw poort staat.

Met een DoorBird IP Videofoonsysteen mist u nooit meer een bezoeker voor uw poort. Zien wie er voor uw poort staat met behulp van een app op uw mobiele telefoon of tablet? Dit is mogelijk met de app van DoorBird. De DoorBird IP Videofoon intercom is een smart oplossing voor uw bedrijf of woning. Dit brengt enorm veel gebruikersgemak omdat u ook indien u niet thuis bent een oproep kunt beantwoorden en desgewenst de poort kan openen. Wanneer er wordt aangebeld, krijgt u via de DoorBird app een melding op uw smartphone of tablet. Beide partijen zijn via de DoorBird goed verstaanbaar doordat de DoorBird het geluid reduceert, zo is er geen ruis. De DoorBird is voorzien van een infrarood en LED verlichting. Zo komen de bezoekers ook s'avonds duidelijk en herkenbaar in beeld.

 
Modern en tijdloos design van DoorBird 

De DoorBird buitenpost is verkrijgbaar met één, twee of drie drukknoppen. Handig voor bijv. een bedrijf met verschillende afdelingen of een appartementencomplex. De IP video intercom is voorzien van een modern en tijdloos design, leverbaar in verschillende RAL kleuren. Hierdoor past de DoorBird in ieder straatbeeld.

 

Toegangsbeheer 

Het openen van de poort met een DoorBird kan op verschillende manieren. U kan de poort naast het openen met een app ook openen met een proximitybadge. De DoorBird video intercoms zijn voorzien van een ingebouwde proximitylezer. De toegangsrechten en tijden zijn in te stellen via de app. Op deze manier kunt u zelf regelen wie er wanneer toegang heeft tot de poort. Als extra optie is het mogelijk om de bezoekersgeschiedenis gratis op te slaan in de cloud. Op deze manier kan u terugkijken wie en wanneer heeft aangebeld. Een ander functie van het IP Videofoonsysteem van DoorBird is Geofencing. Met deze functie is de poort al voor u geopend als u aan komt rijden. Hierdoor hoeft u niet meer voor een dichte poort te wachten.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden passend bij u situatie? Wij helpen u graag, neem contact met ons op.

`
  • Buitengewone ontwerpen
  • Veluwse kwaliteit, hoogwaardige materialen
  • Plaatsing in één dag door eigen montageteam
Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek-image

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Bekijk de showroom